♥ ANZ ♥

Maria Arranz Llorente ha estudiat Disseny de Producte a l’Escola de Disseny Elisava i ha fet un postgrau en Disseny de Joieria Alternativa. Des de fa anys està aprenent joieria tradicional a l’Escola Taller Aziz i ha ampliat la seva formació fent cursos de diverses tècniques de joieria (encastat de pedres, esmalt o keum-boo, entre altres).

El seu projecte de final de Graduat Superior en Disseny, la col·lecció de Joies amb Consciència Mediambiental, va ser seleccionat entre els 5 finalistes  de la categoria d’estudiants en els Premis Enjoia’t 2012 organitzats per l’Associació de Disseny FAD; i el seu projecte final del postgrau en Disseny de Joieria Alternativa va ser exposat juntament amb els altres projectes del curs  a la Galeria d’Art Contemporani Esther Montoriol i publicat al blog de disseny mocoloco.com.

El novembre de 2013, les peces de Keum-Boo d’ANZ van formar part de l’exposició The Art of Jewellery – London Jewellery Workshop a la Red Gallery de Londres; i el gener de 2014, el penjoll Ampersand va ser a l’exposició Love Token de l’East London Design Store de Londres.

 

Maria Arranz Llorente ha estudiado Diseño de Producto a la Escuela de Diseño Elisava y ha hecho un postgrado en Diseño de Joyería Alternativa. Desde hace años está aprendiendo joyería tradicional a la Escuela Taller Aziz y ha ampliado su formación haciendo cursos de diferentes técnicas de joyería (engaste de piedras, esmalte o keum-boo, entre otros).

Su proyecto de fin de Graduado Superior en Diseño, la colección de Joyas con Consciencia Medioambiental, fue seleccionada entre los 5 finalistas de la categoría de estudiantes en los Premios Enjoia’t 2012 organizados por la Asociación de Diseño FAD; y su proyecto final del postgrado en Diseño de Joyería Alternativa fue expuesto juntamento con los otros proyectos del curso en la Galería de Arte Contemporaneo Esther Montoriol y publicado al blog de diseño mocoloco.com.

En noviembre de 2013, las piezas de Keum-Boo de ANZ formaron parte de la exposición The Art of Jewellery – London Jewellery Workshop en la Red Gallery de Londres; y en enero de 2014, el colgante Ampersand estuvo en la exposición Love Token de la East London Design Store de Londres.

Anuncis